Algebehandling i Horsens

Alger og mos kan i værste fald ødelægge dit tag.

Derfor bør du algebehandle dit tag:

En algebehandling fjerner alger, lav og forebygger mos.

Det er rigtig vigtigt at bekæmpe mos og alger. Hvis der eksempelvis er mos og alger på dit tag, kan det føre til at dit tag nedbrydes. Det kan ske, hvis rødderne går ind i tagpladerne og ødelægger dem.

En algebehandling fjerner alger og forebygger, at der kommer mos.
Vi tilbyder også facaderens, fliserens, haveservice, vinduesvask og staldvask

Behandling mod alger kan eksempelvis udføres på følgende steder:

Udførte opgaver

Fakta om midlet - der bruges

Ofte stillede sprøgsmål

Ved en algebehandling af taget, desinficeres hele taget med en hvid væske. Den trænger ind i algerne og dræber dem. Dette forebygger, at algerne med tiden kan udvikle sig til mos.

Hvis der er alger og mos på dit tag, kan det skade taget i en sådan grad, at det kan blive nødvendigt at skifte taget der, hvor algerne er.
Det er fordi, mos og alger kan slå rødder ned i taget og ødelægge tagpladerne. Derudover holder mos og alger på fugt, som i vinterperioden kan give frostsprængninger på dit tag. Så den rette vedligeholdelse i tide sikrer levetiden på dit tag.

En algebehandling er med til at forebygge alger og mos – og fjerner alger. Oftest vil algebehandlingen også slå mosset ned, men der er ingen garantier herfor. Det anbefales derfor at algebehandle, inden der kommer mos på ens tag, da en algebehandling gør, at der ikke kommer mos.

Har du allerede mos på taget, er det endnu vigtigere at få algebehandlet, da det vil stoppe væksten i mosset og sikre, at der ikke kommer mere mos.

Er der rigtig meget mos på taget, kan vi rense det helt af med hedvand. Det kræver oftest, at vi skal have en lift ind til huset, så vi kan arbejde fra den.

For helt at eliminere alger på dit tag – og for at det skal holde sig pænt og funktionelt – skal du algebehandle taget 1 gang om året. Er du interesseret i dette, kan du kontakte os for et algeservice-abonnement.

Nej! Der bruges udelukkende midler, som er godkendte af Miljøstyrelsen. Midlerne er ikke dræbende for blomster og andre planter. De kan dog svides ved kontakt med midlet. Fakta om midlet, der bruges.
Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.