Facaderens Horsens

Facaden er din boligs ansigt. Det er vigtigt at passe på den. Særligt i vores fugtige klima, hvor alger kan føre til store skader.

Hos os vælger vi den helt rigtige facadebehandling til netop din bolig. Vi sørger for, at boligen ser pæn og præsentabel ud – samtidig med at du undgår skader.

En boligs facade

En boligs facade kan signalere rigtig meget: En pæn og ren facade signalerer noget godt og er ansigtet udadtil.

Det kan dog være rigtig svært at holde facaden ren, pæn og fri for alger og mos i det danske klima. Værst er det på nordvendte sider. Alge- og mosbelægninger ses som grønne, gullige og mørke pletter på facaden. Det er derfor vigtigt at man får en facaderensning, for at bibeholde den fine facade. Vi tilbyder facaderens i Horsens, Silkeborg, Aarhus og omegn

Vi tilbyder også algebehandling, fliserens, haveservice, vinduesvask og staldvask

Alger kan være skadelige

Det er ikke blot for syns skyld, at man skal vælge at få facaden renset. Alger er svampe, som blot udvikler sig større og større og som lader fugt sive ind i hulmuren. Det kan i værste fald medføre frostsprængninger.

Er facaden først angrebet af alger og mos, skal der en facaderens til for at få den pæn igen. Vi tilbyder facaderens i Horsens, Silkeborg, Aarhus og omegn. Du er velkommen til at kontakte mig på 61334645, for at hører mere om facaderens. 

Udførte opgaver

Derfor er facaderens vigtigt for din bolig og virksomhed

En effektiv og professionel udført facaderens er din garanti for en indbydende facade, der er ren og fri for alger, most og fugt som hyppigt vokser på facader i det fugtige, danske klima. Med en facaderens er du med til at vedligeholde konstruktionens sundhed, undgå skader og kommunikere overskud til besøgende, kunder og forbipasserende. Hos Vestbirk Service har vi årevis af erfaring med forskellige former for facaderens og har derfor kendskab til de teknikker, der skal mestres for at nå i mål med facaderens af såvel skifer, stål, puds eller noget helt fjerde. Vi udfører udelukkende facaderens med godkendte midler, der er biologisk nedbrydelige. Du skal prioritere facaderens, fordi:

  • Det hjælper med at holde din facade sund og fri af alger og mos
  • Facaden er dit hjem og virksomheds ansigt udadtil – hold det pænt og indbydende med facaderens
  • Det er ikke blot for syns skyld – alger, mos og svampe, der ikke behandles, kan resultere i større skader på din bolig
  • Facaderens kan (i samarbejde med imprægnering) også virke forebyggende og dermed væbne dig bedre mod uønsket vækst og fugtangreb

Facaderens med imprægnering

Hos Vestbirk Service afsluttes en facaderens altid med et effektiv algemiddel og en god imprægnering, der sikrer, at resultaterne af jeres facaderens holder så længe som muligt. Vi udnytter en imprægnering, der er 100% diffusionsåben, hvilket betyder, at fugt kan trænge ud, men ikke ind. Når facaderens afsluttes med imprægnering, vil det typisk kunne lade sig gøre at holde facaden pæn og fri for alger ved blot at gennemføre en årlig algebehandling efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Vestbirk Service er din lokale samarbejdspartner i Aarhus, Horsens, Silleborg og omegn, hvor vi står klar til at hjælpe jer i mål med en ren og indbydende facade. I kan kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på rens af netop jeres facade. Vi ser frem til at høre fra jer!

Hvorfor Vestbirk Service?

Det er utrolig vigtigt, at man vælger den rette behandling til den rette facade. Derfor vælger vi nøje den teknik, der skal bruges, alt afhængig af om facaden er af skifer, stål, puds eller andet.

Efter endt afrensning sprøjtes facaden med algemiddel, og typisk vil facaden herefter kunne holdes pæn fremover med en årlig algebehandling.

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.