Facaderens Horsens

Facaden er din boligs ansigt. Det er vigtigt at passe på den. Særligt i vores fugtige klima, hvor alger kan føre til store skader.

Hos os vælger vi den helt rigtige facadebehandling til netop din bolig. Vi sørger for, at boligen ser pæn og præsentabel ud – samtidig med at du undgår skader.

En boligs facade

En boligs facade kan signalere rigtig meget: En pæn og ren facade signalerer noget godt og er ansigtet udadtil.

Det kan dog være rigtig svært at holde facaden ren, pæn og fri for alger og mos i det danske klima. Værst er det på nordvendte sider. Alge- og mosbelægninger ses som grønne, gullige og mørke pletter på facaden. Det er derfor vigtigt at man får en facaderensning, for at bibeholde den fine facade. Vi tilbyder facaderens i Horsens, Silkeborg, Aarhus og omegn

Vi tilbyder også algebehandling, fliserens, haveservice, vinduesvask og staldvask

Alger kan være skadelige

Det er ikke blot for syns skyld, at man skal vælge at få facaden renset. Alger er svampe, som blot udvikler sig større og større og som lader fugt sive ind i hulmuren. Det kan i værste fald medføre frostsprængninger.

Er facaden først angrebet af alger og mos, skal der en facaderens til for at få den pæn igen. Vi tilbyder facaderens i Horsens, Silkeborg, Aarhus og omegn. Du er velkommen til at kontakte mig på 61334645, for at hører mere om facaderens. 

Udførte opgaver

Hvorfor Vestbirk Service?

Det er utrolig vigtigt, at man vælger den rette behandling til den rette facade. Derfor vælger vi nøje den teknik, der skal bruges, alt afhængig af om facaden er af skifer, stål, puds eller andet.

Efter endt afrensning sprøjtes facaden med algemiddel, og typisk vil facaden herefter kunne holdes pæn fremover med en årlig algebehandling.

Scroll til toppen

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.