Fliserens i Horsens

Wow! Er det virkelig de samme fliser?

Det er den typiske reaktion, når vi har renset fliser. Forandringen er utrolig. Selv fliser, der har ligget der i 40 år, får pludselig deres oprindelige look tilbage. Uden alger og flisepest.

Flisepest kan udelukkende kommes til livs med højtryksrensning, men det skal gøres rigtigt. Ellers tager fliserne simpelthen skade!

Man må endelig ikke bruge sin ”hobby”-renser. Det er fordi, ”hobby”-renseren leverer et højt tryk, men en lav vandmængde, og det betyder, at fliserne ikke renses i dybden. Derimod fører det høje tryk og den lave vandmængde til, at man ender med at ”skære” i fliserne i stedet. En stor vandmængde kombineret med højt tryk er altafgørende for en hurtig, sund og effektiv rens.

Og specielt med fliserens er det vigtigt, at renserne er så kort tid over fliserne, som muligt.

Vi tilbyder også facaderens, algebehandling, haveservice, vinduesvask og staldvask

Hos Vestbirk Service bruger vi

Udover stor vandmængde, også varmt vand til at rense fliserne (60 – 90 grader). Det medfører, at vandtrykket kan sænkes yderligere.

Efter rensningen algebehandles fliserne. Algebehandlingen sikrer, at de rødder, der eventuelt skulle være tilbage nede i fliserne, bliver dræbt.
Det anbefales at få algebehandlet fliserne en gang hvert år for at holde dem pæne og fri for alger og flisepest. Der kan tegnes aftale med Vestbirk Service om dette.

Der kan også tilkøbes imprægnering af fliserne efter rensning. Imprægneringen giver en rigtig god nanoforsegling på fliserne.

Efter endt rensning og algebehandling / imprægnering skal fliserne hvile et par dage, og derefter skal der fejes nyt fugesand mellem fliserne. Hos Vestbirk Service anbefales der ukrudtshæmmende fugesand.

Skal Vestbirk Service rense jeres fliser? Så tag kontakt på 6133 4645

 

Udførte opgaver

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.