Staldvask

En hestestald er selvfølgelig bygget til at blive brugt. Men det skader bestemt ikke, at få den gjort rent – helt i bund. Det er godt for stalden, dyrene og arbejdsglæden. Og så fremstår den bare mere indbydende, når der kommer kunder eller forbindelser på besøg.

HVOR TIT HAR MIN STALD BRUG FOR GRUNDIG NEDVASK?

Gennem brug og tid bliver stalde oftest ret triste at se på. Stalden skal kunne holde til en del, og er lige præcis designet til at skulle bruges mange timer i døgnet. Der er ingen lovmæssige krav på området i forhold til, hvor ofte du bør gøre hovedrent i din stald. Men vores erfaring siger, at det er godt at vaske en stald ned minimum en gang om året af hensyn til vedligehold, sundhed og udseende.

For hovedrengøringen er ikke bare med til at passe på din stald. Det er også godt for dine dyrs sundhed – og så skader det jo heller ikke, at stalden bliver noget kønnere at se på.

Du ved sikkert, at et rent staldmiljø giver et bedre sundhedsniveau og dermed kan dyrene yde mere. En lys og flot stald øger bestemt også arbejdsglæden for medarbejderne.

Stalden er ansigtet udadtil, så får man besøg af kunder, opstaldere eller andre i sin stald, sender det et meget godt signal at stalden fremstår lys, ren og indbydende – og ikke belagt med flere års skidt og støv.

Vi tilbyder også facaderens, algebehandling, fliserens, haveservice og vinduesvask

Udførelse af staldvask / staldrens

Hos Vestbirk Service tilbydes vask af hestestalde, enkeltbokse, trailere samt udvendig vask af staldene og ridehaller.

Opgaven løses med et mobilt hedvandsanlæg, som kan levere et tryk på op til 250 bar og 34 liter vand pr. minut og en temperatur på op til 150 grader. Den høje vandmængde gør, at der ikke laves skade på eksempelvis træinventar.

Der afsluttes altid med desinficering – typisk med Virkon S. Ønskes et andet middel, så sig endelig til ved booking. 
Vestbirk Service ankommer og forlader altid en opgave med rent og desinficeret udstyr samt påklædning.

Udførte opgaver

Scroll til toppen

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.