Staldvask

En hestestald er selvfølgelig bygget til at blive brugt. Men det skader bestemt ikke, at få den gjort rent – helt i bund. Det er godt for stalden, dyrene og arbejdsglæden. Og så fremstår den bare mere indbydende, når der kommer kunder eller forbindelser på besøg.

HVOR TIT HAR MIN STALD BRUG FOR GRUNDIG NEDVASK?

Gennem brug og tid bliver stalde oftest ret triste at se på. Stalden skal kunne holde til en del, og er lige præcis designet til at skulle bruges mange timer i døgnet. Der er ingen lovmæssige krav på området i forhold til, hvor ofte du bør gøre hovedrent i din stald. Men vores erfaring siger, at det er godt at vaske en stald ned minimum en gang om året af hensyn til vedligehold, sundhed og udseende.

For hovedrengøringen er ikke bare med til at passe på din stald. Det er også godt for dine dyrs sundhed – og så skader det jo heller ikke, at stalden bliver noget kønnere at se på.

Du ved sikkert, at et rent staldmiljø giver et bedre sundhedsniveau og dermed kan dyrene yde mere. En lys og flot stald øger bestemt også arbejdsglæden for medarbejderne.

Stalden er ansigtet udadtil, så får man besøg af kunder, opstaldere eller andre i sin stald, sender det et meget godt signal at stalden fremstår lys, ren og indbydende – og ikke belagt med flere års skidt og støv.

Vi tilbyder også facaderens, algebehandling, fliserens, haveservice og vinduesvask

Effektiv staldrens af hestestalde

Hos Vestbirk Service har vi samarbejder med ridecentre og gårdejere over hele landet, hvor vi som udgangspunkt én gang årligt foretager en effektiv vask af ridehallen samt naturligvis staldrens af hestestalde i ridecentret. Vi tilbyder altid vores kunder komplette servicepakker, som man kan plukke fra alt efter behov. Det betyder, at vi gerne hjælper med både staldrens, nedvask af loft, rengøring af trailere, vask af selve ridehallen samt rensning af fx spejle i ridehaller for kalk. Men vi tilbyder også vores løsninger separat til jer, der blot behøver en opfriskning og rengøring af staldene med effektiv staldrens udført med en miljøvenlig sæbe, der er rigtig god til at løsne skidtet.

Derfor bør I prioritere årlig staldrens

Rene stalde og arbejdsgange er ultimativt med til at forbedre jeres indeklima, lette jeres arbejdsopgaver og bidrage til et helhedsudtryk, der emmer af overskud. En årlig staldrens er også med til at byde det nye år velkommen med friske og rene omgivelser, der virkelig har en positiv effekt på arbejdsmoralen. Her er altså nogen af de vigtigste grunde til, at I bør prioritere en årlig staldrens:

  • En årlig staldrens er med til at vedligeholde standen af din stald
  • Staldrens bidrager til et bedre og sundere indeklima for dyr og medarbejdere
  • Rene stalde sender et godt signal til kunder og besøgende
  • En ren stald er nemmere at overskue – særligt i travle perioder

Udførelse af staldvask / staldrens

Hos Vestbirk Service tilbydes vask af hestestalde, enkeltbokse, trailere samt udvendig vask af staldene og ridehaller.

Opgaven løses med et mobilt hedvandsanlæg, som kan levere et tryk på op til 250 bar og 34 liter vand pr. minut og en temperatur på op til 150 grader. Den høje vandmængde gør, at der ikke laves skade på eksempelvis træinventar.

Der afsluttes altid med desinficering – typisk med Virkon S. Ønskes et andet middel, så sig endelig til ved booking. 
Vestbirk Service ankommer og forlader altid en opgave med rent og desinficeret udstyr samt påklædning.

Har I brug for en effektiv og kvalitetsdygtig staldrens? Vi leverer vores services til hele landet, så ret endelig henvendelse til os, hvis I ønsker et tilbud på staldrens. En af de store udfordringer med rengøring i hestestalde er, at der tit er mangel på gulvafløb. Hos Vestbirk Service sørger vi for udstyr til at komme af med vaskevandet igen. Nedenfor kan du se eksempler på tidligere opgaver med staldrens, vi har udført for nogen af vores kunder. Vi ser frem til at høre fra jer!

Udførte opgaver

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.