Landbrug

Vi kan stå for hovedrengøringen af jeres stalde. Det gør det lettere at vedligeholde stalden. Og samtidig bliver den noget pænere at se på. Vi kan også rengøre og desinficere jeres kalvebokse, mens I er optaget med at flytte kalvene til større bokse.

Stalde er bygget til at blive brugt – mange timer om dagen

Men det gør også, at stalde gennem brug og tid ofte bliver temmelig triste at se på.  Derfor er det en god idé, ved siden af almindeligt vedligehold, at få renset dine stalde helt i bund. Så kan du forebygge skader på inventaret og samtidig sikre, at dine dyr har det godt

HVILKE TYPER DYR GØR I RENT VED?

som ikke blev nævnt her, skal du alligevel være hjerteligt velkommen til at kontakte os. Så kan vi i fællesskab udarbejde en løsning for din opgave.

HVOR TIT HAR MIN STALD BRUG FOR GRUNDIG NEDVASK?

Der er ingen lovmæssige krav på området i forhold til, hvor ofte du bør gøre hovedrent i din stald. Men det er vores erfaring, at det er godt at vaske en stald ned minimum en gang om året af hensyn til vedligehold, sundhed og udseende.
For det er ikke bare med til at passe på din stald. Det er også godt for dine dyrs sundhed – og så bliver stalden også noget kønnere at se på.

Kalve

Vestbirk Service tilbyder at lave en fast aftale på denne opgave. I skal bare fortælle, hvilke dage, I flytter dyrene. Så kommer vi og vasker de tomme bokse med sæbe og hedvand.

Vi desinficerer også boksene. Så er boksene klar til at I kan strø dem og indsætte kalvene igen. Vestbirk Service holder sig løbende ajour med ny viden på området i forhold til nye anbefalinger vedrørende hygiejne og smittetryk for kalvestalde. 

Derfor bruges udelukkende de anbefalede produkter til vask af kalvestaldene.
Vestbirk Service ankommer og forlader altid en opgave med rent og desinficeret udstyr og påklædning.

Udførte opgaver

Scroll to Top

ANMODNING PÅ TILBUD

Få hjælp til dit næste projekt med Vestbirk service

Bliv Ringet Op

Udfyld felterne og bliv ringet op til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.